• HISTORIKU

    Shkolla fillore komunale “ IBE PALIKUQA “është e vendosur në fshatin Bojanë.

    Fshati...

  • MISIONI

    Roli kryesor dhe misioni i kësaj shkolle është që të mësojë dhe arsimojë nxënës të...

  • VIZIONI

    Vizioni i kësaj shkolle do të bazohet në shumë komponente që kanë të bëjnë me programet...

Mir se vini në Sh.F.K "IBE PALIKUQA" - BOJANË

99
NXËNËS
99
ARSIMTARË
99
SHKOLLA PERIFERIKE
99
PARALELE

SHKOLLAT PERIFERIKE

Godina e shkollës periferike në fshatin Llaskarcë është ndërtuar në vitin 1948 me material të dobët. Mësimi organizohet dhe mbahet në 4 klasa dhe në dy ndrrime dhe një lokal hapësirorë të adaptuar për organizimin e mësimit të klasës së ( I ) parë.
Godina e shkollës periferike në fshatin Paniçarë është ndërtuar në vitin 1967 me material të fortë ndërtimor dhe është në gjendjë jo të mirë fizike. Shkolla mirëmbahet në mënyrë permanente me qëllim që të ofrojë kushte optimale për mbajtjen e mësimit. Shkolla ka katër klasë, mësimi zhvillohet në klasë të kombinuara dhe në një ndrrim.

DREJTORI

BARI MAMUTI, drejtor aktual.

KONTAKTI

KONTAKT

Nr.Tel: 02/2051054

<p...

HISTORIKU

Shkolla fillore komunale “ IBE PALIKUQA “është e vendosur në fshatin Bojanë.

Fshati Bojanë shtrihet në...

BASHKPUNIMET

Shkollaparnerepërprojektinmultietnik SHFK “ Petar Pop Arsov “ Karposh

BRO, MON, USAID, MCGO.

BASHKËPUNIMET